Friday, October 28, 2011

Gambar-gambar Selebrity wanita yang di tindas oleh Kerajaan PAS Kelantan

Pagi tadi jam 10 pagi lebih kurang, sempat terperati TV 3 yang dok tengak buat konsert JOM Heboh di Kota Bharu Kelantana, Ish,ish kesian tengok selebriti-selebriti wanita ni....

Thursday, October 27, 2011

Kerajaan Pusat NIGERIA yang KRISTIAN BERI LALUAN AMAL HUDUD

Kerajaan Pusat Nigeria yang pemimpinnya beragama Kristian memberikan laluan kepada kerajaan negerinya melaksanakan hudud. Perkara ini sudah lama berlaku. di Nigeria.

Malangnya di Malaysia ini kerajaan pusat pimpinannya Islam dan parti yang menjadi teras pemerintah mengaku sebagai Parti Islam terbesar tetapi TIDAK MEMBERI LALUAN kepada Kerajaan Negeri. Ini suatu perkara yang ganjil.

Wednesday, October 26, 2011

Audit Negara Akui Pengurusan Ekonomi Selangor Terbaik


Penyata Kewangan Kerajaan Selangor Meningkat 20.2 Peratus

SHAH ALAM 25 OKT : Laporan Ketua Audit Negara menunjukkan keadaan kewangan Kerajaan Negeri Selangor tahun lepas bertambah baik berbanding tahun 2009 di mana ia mencatatkan penambahan sebanyak 20.2 peratus.

Tuesday, October 25, 2011

Allah telah Menghinakan Jenazah Diktator Libya Muammar Gaddafi

Allah telah Menghinakan Jenazah Diktator Libya Muammar Gaddafi

Allah SWT telah menghinakan jenazah Diktator Libya Muammar Gaddafi kerana belum disemadikan dan diletakkan di ruang freezer sebuah pasaraya di pesisir kota Misrata.

Monday, October 24, 2011

Pasca HIMPUN : Kerajaan Wajib Menerima dan Melaksanakan Undang - Undang Islam

Sejurus berakhir himpunan yang penuh kontraversial, Himpunan Sejuta Ummah di Stadium Shah Alam pada 22 hb Oktober 2011 kelmarin, saya lihat ini adalah masa yang tepat untuk kerajaan UMNO dan BN mengisytiharkan penerimaan dan perlaksanaan undang - undang Islam di dalam negara kita, khasnya berkait dengan undang - undang murtad dan jenayah syariah yang lain [hudud].